Hoitokodintilanvarausjärjestelmä

Varauspalvelun hoitokodeille suunnatulla tilavaraustuotteella voidaan hallita tilavarauksia hotellivaraus-tyylisesti. Sopiva tila haetaan eri kriteerien perusteella syöttämällä alkupäivä ja loppupäivä. Systeemi hakee sopivimman huoneen, joka on kyseisellä hetkellä vapaana. Varauksiin voidaan liittää tietoturvallisen palvelun ansiosta myöskin potilaan lähetteet. Helppokäyttöisen työkalun avulla on mahdollista saada paljon hoitokodin toimintaa helpottavia raportteja esim: erityisruokavaliot huoneittain tietyltä aikaväliltä, tarvitaanko ulkoiluapua, tarvitaanko fysioterapiaa tai esim. mikäli käytössä hoitokodissa on hoitoisuusmittarit/luokitukset asiakkaille on mahdollista saada selville tulevien asukkaiden hoidon tarve ja siten optimoida omaa toimintaa.

  • Palveluyksikölle tulee käyttöön verkkotyökalu, jonka avulla toimintaa voidaan sujuvoittaa ja ennustaa esim. hoitajatarvetta eteenpäin huoneiden asukkaiden hoitotarpeen mukaan.
  • Tiloja voidaan varata hotellivaraustyyppisesti ja varausmahdollisuus voidaan antaa kolmansille osapuolille tarvittaessa (esim. sosiaalitoimen henkilöt kunnissa)
  • Yksikön toiminnan sujuvoittaminen perustuu tietoon, mitä huonevarauksen yhteydessä voidaan kertoa: esim. erityisruokavaliot, fysioterapian tai ulkoilun tarve sekä hoitoluokitukset/mittarit, mikäli niitä on käytössä sekä tässä voidaan liittää myös varauksen yhteydessä lähetteet mukaan.

 

Katso lisää tästä: hoitokodintilavarausesite

varaus

 

 

Haluan, että minulle soitetaan mahdollisimman pian varausjärjestelmiin liittyen:

Jaa sosiaaliseen mediaan!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail